Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya: ''Polislerimizin Beklentilerini Çok İyi Biliyorum''
İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya, Suç ve suçlularla mücadeleyi yılın 365 günü 24 saat sürdüren kahraman polislerimizin çalışma koşullarıyla ilgili konular, ayak üstü konuşularak geçiştirilemeyecek kadar önemlidir.
İlk kez Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nde yapılan değişiklikle, atamalarda daha hakkaniyetli ve kurumsal gereksinimlere uygun Görev Puanı Sistemi’ne geçilmiştir.
Emniyet Teşkilatında birimlerin ve personel ihtiyaçlarının belirlenmesi amacıyla standart kadro çalışması 2025 yılı sonunda tamamlanacak ve 2. Şark konusu ile ilgili değerlendirme kamuoyuna duyurulacaktır.
2025 yılının Aile Yılı olması nedeniyle önceki yıllarda yılda 2 kez yapılan mazeret atamaları, bu yıl her ay yapılmaya başlanmıştır ve böyle devam edecektir.
Polislerimizin beklentilerini çok iyi biliyorum. Her bir konuyla ilgili titizlikle çalışıyoruz. İnşallah zamanı geldiğinde hep birlikte neler olduğunu göreceğiz!
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

TİMBİR Genel Başkanı Basa’dan FIRST FM’in 30. kuruluş yıl dönümüne kutl…

ANTALYA KREDİ FİNANS’TA SELEN GÜLKOKAN’DAN GÜVEN VE BAŞARI VURGUSU: “BA…

Bakan Memişoğlu: Türkiye küresel bir şifa üssü ve güven limanı olmuştur

Mustafa Sarıgül, YENİ Parti üyeliğinden istifa etti

Tokayev Ankara'dan seslendi: Türkiye inanılmaz bir prestije sahip
