MATSO üyelerine ve ailelerine toplu aşı uygulaması yapılıyor
SAĞLIK, 01 Temmuz 2021 00:32MATSO ve İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan mutabakat kapsamında oda üyeleri, ailesi ve 18 yaş üstü aşı tanımlanıp da yaptıramayanlar için aşı yapılmaya başlandı.


Manavgat’ta Korona virüs salgınının artmasını önlemek amacıyla Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında aşı mutabakatı yapıldı. Yapılan aşı mutabakatı kapsamında MATSO Otogar Toplantı Salonu’nda oda üyeleri, aileleri ve 18 yaş üstü aşı tanımlanıp da yaptıramayanlar için aşı yapılmaya başlandı.
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör ve Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Deniz ve aşı yapan İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile aşı olan Oda üyeleri ile bir araya geldi. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, MATSO olarak İlçe Sağlık Müdürlüğü ile yapılan mutabakat kapsamında MATSO Otogar Toplantı Salonu’nda tüm Oda üyeleri, ailesi ve 18 yaş üstü aşı tanımlanıp da yaptıramayanlar için aşı yapılmaya başlandığını söyledi. Güngör, “ İlçe Sağlık Müdürümüz Mehmet Deniz ve aşı yapan İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile aşı olan üyelerimizi Meclis Başkanımız Ömer Kasapoğlu ile birlikte ziyaret ederek kolaylıklar diledik. Bugün başlayan randevusuz toplu aşı uygulamamız bundan sonra da 10.00 - 16.00 saatleri arasında talebe göre devam edecektir. Aşı uygulamasında talebe göre Sinovac ve Biontech aşıları yapılmaktadır” diye konuştu.
Korona virüs salgını ile mücadelede en etkili yöntemin aşı olduğunu belirten Manavgat İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Deniz, salgını durdurmak için yapılan mücadelede aşının büyük etkisi olduğunu söyledi. Gelen taleplere göre vatandaşın ayağına aşı götürdüklerini vurgulayan Deniz, turizm bölgesi olan Manavgat’ta turizm sezonunun açılması ile birlikte yaşanması muhtemel Covid-19 vaka artışlarının önüne geçmek için MATSO üyelerinin çalışanları ve aileleriyle birlikte aşılanmasına hız verdiklerini söyledi. Mehmet Deniz, “MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör ve MATSO Meclis Başkanı Ömer Kasapoğlu’nun girişimleriyle Otogar MATSO Toplantı Salonu’nda randevusuz olarak MATSO üyeleri ve aileleri olmak üzere gelebilen tüm vatandaşlarımıza da aşı yapmaya başladık” şeklinde konuştu.
SAĞLIK, 01 Temmuz 2021 00:32
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

Engelsiz Aslanlar Zirvede!

Mersin’de 21 Nisan’da Güzellik, Stil ve Başarının Buluştuğu Ödül Gecesi Düzenlenecek

Gazeteci İmran Ünal Kimdir?

Miniklere Büyük Ders: “Birlikte Daha Güçlüyüz” Raflarda!

Genel af olmadan DEM, Türkiye Partisi olabilir mi?

Kürtçe ezgilerle kültür köprüsü kuran müzik grubu: Nas'ın hikâyesi, amacı ve yarına mirası

SKY HABER TV GENEL SEKRETERLİĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

“Gönül Dağı Nefesi” Yaza Merhaba Konseri İçin Geri Sayım Başladı

Figen Kaya’nın Sunumuyla Mustafa Ortaç’a Saygı Gecesi

KALSİAD’dan İş Dünyasına Net Mesaj: Gösteri Değil, Üretim Zamanı

GERİDE DUA ORDUSU BIRAKTILAR BİR ZAMANLAR DİYARBEKİR BEYEFENDİLERİ

ATO’daki Ödül Töreninde Sabiha Karaosman Fark Yarattı

İZENERJİ’de Yetki Krizi: Toplu Sözleşme Görüşmeleri Masada Kaldı

Cengiz Kurtoğlu, ARKON’un Eğitim Projesi İçin Bursa’da Sahne Alacak

Tarım ve Orman Bakanı Ordu’ya geliyor

Girişimcilikte 15 Yıllık Başarı Hikayesi: İbrahim İpek ve İpekyolu Grup

Ahmet Büyükgümüş Diyarbakır’a Geliyor

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB'den 1 Mayıs Kararı: Kadıköy Meydanı'nda Kutlanacak

Ziraat Türkiye Kupası Finali İçin Yeni Stadyum Arayışı!

ROK’tan İki Gazeteciye Suç Duyurusu: “Evleri Basılsın, Dijital Cihazlarına El Konulsun”

CHP Lideri Özgür Özel'den Danıştay Ziyareti: "İmamoğlu'nun Diploması Gündeme Gelmedi"

Sevgi Demir Coşkun, iddiaları reddederken, “Polatlı halkı gerçeği biliyor” dedi

Cemal Peker’den Uluslararası Başarı

Türk Dünyası'nda dağılma tehlikesi: Uzmanlar endişeli

METROTÜRK TV’DEN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Kocagöz’den 23 Nisan’da çocuklara en güzel hediye: Nutuk

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan’a özel coşku dolu program

“Bu Nasıl Kardeşlik, Bu Nasıl Türklük?”

SASAD’DAN GAZİANTEP’DE UNUTULMAZ SANAT GECESİ

OF ÇAYKARA DERNEĞİ 50. YILINDA GÖRKEMLİ BİR GECEYE İMZA ATTI

MSB'den Yunanistan'ın Deniz Planlamasına Eleştiri

6 gündür kayıp olan 7 yaşındaki Cumali Timi'nin cansız bedeni bulundu

34 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası ile Aranan Şahıs Konyaaltı İlçesinde Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Dini İnaç ve Duyguların Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı

Tekirdağ’da Çocuklara Teorik ve Uygulamalı Trafik Eğitimi Verildi

“NARKOKAPAN-ANKARA” Operasyonu Kapsamında 525 Torbacı Gözaltına Alındı

17 İlde DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Operasyon Düzenlendi

10 İl Merkezli "Siber Suç ve Suçlulara" Yönelik Operasyon Düzenlendi

Sakiler'den muhteşem konser
