Yusuf Özkan, Yetkililerden Önlem ve Tedbir Bekliyor

Özel Haber : Murat Genç / Samsun 

13 Eylul 2024
Yusuf Özkan, Yetkililerden Önlem ve Tedbir Bekliyor

Kocaman Mahallesi Sakinlerinden Yusuf Özkan, Yetkililerden Önlem ve Tedbir Bekliyor

Samsun’un Terme ilçesi Kocaman Mahallesi’nde yaşayan Yusuf Özkan, evlerinin önünde yaşanan sorunlara dikkat çekerek yetkililerden yardım talep ediyor. Özkan, özellikle sel felaketlerinden sonra ahırlarına su bastığını belirterek, bu sorunun giderilmesi için acilen tedbir alınmasını istiyor.

Yusuf Özkan, evlerinin altına su birikmesini önlemek amacıyla BUZ takılması gerektiğini ifade ederken, yol kenarlarının tamiratı ve tadilatı sırasında güvenlik önlemlerinin de ihmal edilmemesini talep ediyor. Her selden sonra yaşadıkları mağduriyeti dile getiren Özkan, devlet yetkililerinden bu konuya çözüm bulmalarını bekliyor.20240905 185121 scaled

Kocaman Mahallesi sakinlerinden Yusuf Özkan, yaşadıkları bu olumsuzluklara dikkat çekerek, yetkililerin bu sorunu çözmek için harekete geçmesini ümit ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.