UTEF VE DORE OKULLARI ARASINDA EĞİTİM PROTOKOLU İMZALANDI

 

13 Eylul 2024
UTEF VE DORE OKULLARI ARASINDA EĞİTİM PROTOKOLU İMZALANDI

 Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF), Leman Gebizli Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizlere Umutışığı Derneği ve Kalp Antalya Gazetesi, kalpgazetesi.com ile Dore Eğitim Kurumları arasında yeni bir protokol imzalandı. UTEF, Leman Gebizli Umutışığı Derneği ve Kalp Antalya Gazetesi, kalpgazetesi.com üyeleri ile yakınlarına Dore Okulları'nda sunulan Eğitim hizmetlerinden özel indirimle faydalanma imkânı verilmiştir.

 Protokol UTEF Genel Başkanı Güldane Kaya Kaçar  ve  Dore okulu kampüs müdürü  Zeynep Çöl tarafından Dore okullarında imzalandı. Kurumsal saha satış yöneticisi  Gizem Eriş ,UTEF Bilimdanışma Başkan Yardımcısı  Himmet Hikmet Kenan Yozgatlı 'nın hazır bulunduğu imza protokolünde konuşan UTEF Genel Başkanı Güldane Kaya Kaçar, imzaladığımız bu protokol sayesinde  geleceğimizin mimarları için kaliteli eğitim hizmetlerine daha uygun koşullarda erişebilmeleri için imzalar atılmıştır.

 Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak bildiğimiz için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu iş birliğinin Kurumlarımız üye ve yakınları ile Dore Eğitim Kurumlarına hayırlı olmasını diliyorum. UTEF ve Leman Gebizli Umutışığı Derneği olarak Eğitim olmazsa olmazımızdır.Halihazırda burs desteği sağladığımız bu yıl itibari ile sayıları daha da artan Üniversite öğrencilerimiz mevcut Eğitim her ailenin ve  gencin önceliğidir.Bu işbirliğinin hayırlı olmasınısını diliyorum"dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.