25 Nisan 2026, Cumartesi
15:28

Hatay Emniyetinde 23 Nisan coşkusu

Hatay Emniyetinde 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 106. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Hatay’da da büyük bir gurur ve heyecanla kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında Hatay İl Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz, geleceğin teminatı olan çocukları makamında ağırlayarak bayram sevinçlerine ortak oldu.

 Hüseyin ZORKUN - HATAY - BHA​

​Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı günde, emniyet müdürlüğü makamı miniklerin neşesiyle doldu. Ziyaret sırasında çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz, vatanın aydınlık yarınlarını emanet edeceğimiz çocukların bayramını kutladı.

Minik misafirlerin heyecanının gözlerinden okunduğu ziyarette, Emniyet Müdürü Yılmaz tarafından çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi. Makam koltuğunu sembolik olarak devralan çocuklar, polislere ve tüm emniyet teşkilatına görevlerinde başarılar diledi.

​Ziyaretin sonunda bir açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz; "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu eşsiz bayramda, evlatlarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Onların gözlerindeki ışık, bizlere geleceğe dair umut veriyor. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun," ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler