8 Mayıs 2026, Cuma
16:51

Bakan Gürlek: Madde bağımlılığıyla mücadeleyi sürdürüyoruz

Bakan Gürlek: Madde bağımlılığıyla mücadeleyi sürdürüyoruz

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Adalet Bakanı Akın Gürlek, bağımlılıkla mücadelenin infaz sisteminde daha güçlü ve etkili hale getirildiğini belirtti.

ANKARA - BHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında rehabilitasyon süreçlerinin sistematik bir modele dönüştürüldüğünü ifade eden Gürlek, uzman hekimler ve psikososyal destek ekipleriyle hükümlülere yönelik bireysel çalışmalar yürütüldüğünü kaydetti.

Bakan Gürlek, sosyal ve mesleki gelişimi destekleyen uygulamalarla hükümlülerin yeniden topluma kazandırılmasının hedeflendiğini belirterek, “Bağımlılık zincirlerini kırmak ve tek bir vatandaşımızı dahi bu tehdidin insafına bırakmamak için tüm imkanlarımızla mücadelemizi sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.